Bollnäs nollade Edsbyn i hälsingederbyt och vann med 5-0 inför 3 500 åskådare. Rasmus Skarp var tremålsskytt i matchen. Efter en tidig tremålsledning tog Edsbyn en timeout. Det stoppade Bollnäs framfart, men Edsbyn lyckades inte göra något mål framåt i matchen. I stället utökade Bollnäs med två mål sista kvarten av matchen.

Jämn match när Gripen hämtade i Sandvikens 3-0-ledning. Detta efter tre raka mål av Adam Rudell. Sandviken gjorde dock sista målet vann med 4-3 trots att matchen avslutades med Gripenpress på Sandviken. Daniel Berlin segerskytt för Sandviken på en hörna.

Villa Lidköping besegrade ett skadedrabbat Broberg med 6-2. Christoffer Edlund lämande planen på Zinkensdamm i onsdags utan att ha gjort något mål i segermatchen mot Hammarby. I dag tog han “revansch” med att göra fyra av Villasmål. Johan Löfstedt tvåmålsskytt för Villa.

Hammarby tog revansch på Studenternas från fjolårets storförlust mot Sirius. I kväll var det i stället Hammarby som fick en bra start och fick tidigt en tremålsledning. Sirius reducerade två gånger om men kommer aldrig närmare än 2-3. Istället utökade Hammarby ledningen och vann till slut med 3-6. Tre tvåmålsskyttar för Hammarby; Isac Karlsson, Adam Giljam och Christian Frohm.

Bollnäs Edsbyn 5-0 (3-0) Publik: 3 500
Sandviken Gripen 4-3 (2-1) Publik: 762
Sirius Hammarby 3-6 (1-3) Publik: 1 217
Villa Lidköping – Broberg 6-3 (3-1) Publik: 2 065