Christoffer Edlund får sällskap i Villas sjukstuga. Nu meddelar Villa via social medier att även Felix Pherson och Petter Björling är sjuka inför kvällens match mot Edsbyns IF. I december så varnade Villatränaren Johan Sixtensson för sjukdomar.

Efter storsegern mot Bollnäs varnade Johan Sixtensson för att  “Det många med barn i laget och det går många sjukdomar just nu. Även om alla var friska i onsdags kan läget vara helt annorlunda till i kväll.”

Villa Lidköping får klara sig utan Christoffer Edlund, Felix Pherson och Petter Björling – då får 15-åriga Alwin, son till forna målvakten och målvaktstränaren Fredrik “Figge” Andersson, debutera i seniormiljön.

– Vi har väl den yngsta bänken vi haft på många år. Jag trodde väl inte för tio år sedan att jag skulle släppa upp hans son till debut. Det känns fantastiskt och han har haft en enorm utveckling.

Positivt för Villa är att Christoffer Edlund febersjuk.