Mitt i slutspurten av elitserien så börjar tränar- och spelarkontrakt att förlängas och tränarbyten. Här är de senaste kontrakten som presenteras.
Från denna vecka sammanställer Bandyworld kontrakten varje måndag. 

LogoFrillesås BK och anfallaren Linus Jönsson har klart med nytt kontrakt. Linus gör sin andra säsong i klubben och det nya kontraktet är på ett år.

 

LogoSandvikens AIK och målvakten Benjamin Pizzoni Elfving undertecknade ett nytt kontrakt. Benjamin kom till SAIK inför denna säsongen och nu är det bestämt att det blir förlängning med två år.

 

LogoVilla Lidköping BK – Pelle Fosshaug som ny huvudtränare och tar över som tränare för Villa efter tio år med Johan Sixtensson som tränare. Kontraktet är på ett år. Felix Pherson har gjort klart med tre nya år med Villa.

 

LogoEdsbyns IF och Oscar Wikblad förlängt kontraktet med tre år. Edsbyn har även förlängt med landslagsmeriterade målvakten Henrik Karlström. Det nya kontraktet gäller i tre (2+1) år.

 

LogoGripen Trollhättan BK har tidigare i januari skrivit nya kontrakt med målvakten Isak Skoog, 2+1 år, och försvararen Artem Savelyev. Kontraktet lyder på tre år. Gripen bryter därmed återigen Svenska Bandyförbundets starka rekommendation att inte teckna några avtal med ryska spelare efter invasionen i Ukraina.