Gripens Artem Savalyev är avstängd efter onsdagens våldsamma tilltag mot Villas Johan Löfstedt.  Straffet blev tre matcher.
Villas Tobias Augustsson och Gustaf Friman är fortsatt avstängda i kväll, den tredje matchen i kvartsfinalserien.

Johan Sixtensson, villatränaren, i tidningsuttalande i Bandypuls tyckte att Villas Tobias Augustssons avstängning skulle upphävas då Johan Esplund var med i den senaste matchen. Tobias blev avstängd efter hans misslyckade försök att stoppa Johan Esplund i den förstas matchen och det blev en våldsam kollision och Johan skadades. Johan Esplund provade spela andra matchen men spelade bara första halvlek. I och med det tyckte Villatränaren Johan Sixtensson i ett tidningsuttalande att Tobias avstängning därmed skulle upphävas. “Allt annat vore märkligt”.
Avstängningen upphävdes förstås inte. Det är tveksamt om Johan Esplund kommer till spel i den sista matchen.

Klart är att Villakaptenen Martin Karlsson inte kommer till spel i kväll. Han skadade fingret i den andra matchen. “Martin Karlsson missar minst 10 dagar av SM-slutspelet efter en fingerskada han ådrog sig under kvartsfinal två”, skriver Villa Lidköping på sin hemsida.