Rasmus Fridolfsson Foto: Eric Blomqvist

Frillesås BK gjort klart med nyförvärv. Det är finske anfallaren Rasmus Fridolfsson som är klar för minst två år med klubben.

Rasmus Fridolfsson, född 2000, har finska Akilles som moderklubb och anslöt till TB Bandy inför säsongen 2021/22. Hans position är anfallare eller offensiv mittfältare och hans kvaliteter framåt har visat sig genom att vara i toppskiktet av den interna poängligan under samtliga säsonger.

Rasmus styrkor är sin skridskoåkning, ett bra skott och jobbar hårt, både offensivt och defensivt, samt att både laget och han själv som spelare ska lyckas.

– Först och främst är jag glad att allt gått i lås och det nu är klart. Vi har haft kontakt under några år men det är först nu som alla bitarna föll på plats då min utbildning som jag gått på i Örebro är klar i sommar, kommenterar Rasmus övergången på klubbens hemsida.
– Sedan ska det bli inspirerande och kul att få komma ner till västkusten och en ny miljö. Känslan att få komma till Frillesås Bandy är bara bra, hört mycket gott om föreningen och sett hur man tagit steg framåt under säsongerna i Elitserien. Att få ta steg, även i sin egen utveckling, kommer att bli kul och man ser ju hur bra det gått för andra som tagit samma beslut som jag.

Spelarnytt

Spelarnytt