Frillesås BK skriver nya kontrakt på löpande band. Nu har man presenterat att  lagkaptenen och klubbikonen Fredrik ”Fidde” Johansson är klar för ytterligare 1 år.

Fredrik ”Fidde” Johansson är klar för ännu 1 år med Frillesås Bandy, en förlängning som är efterlängtad av alla som har ett hjärta för Frillesås. Med sin inställning, seriositet, ödmjukhet och otroliga vilja är han ett föredöme för alla i föreningen och ställer alltid upp med bland annat kommentarer åt media eller andra, även i tuffa och svåra stunder, eller vid olika klubb arrangemang, skriver klubben.

Frillesås gjorde en historisk säsong men avslutningen blev ändå lite av en besvikelse då man föll mot Gripen. Efter några veckors uppehåll, hur ser du på säsongen som gick?

Man är otroligt stolt över vår säsong. Inte bara över laget, våra ledare och materialare. Utan hela föreningen! Så häftigt att vi lyckades gå till slutspel, och ta många tunga skalper under säsongen.

Vet att du varit vacklande inför kommande säsong. Vad var det som fick vågskålen att väga över till ett ja? Är det kanske Stina som vi ska skicka ett stort tack till?
– Det som gjort att det tagit längre tid att komma fram till en fortsättning är att man lägger ner otroligt mycket tid och ibland är det ett pussel att få ihop allt. Så jag och Stina behövde lite extra tid att fundera. Som tur är har man en helt fantastisk sambo, som drar ett tungt lass under vintern. Och orkar göra det en säsong till. Med hjälp av farfar, farmor och mormor. Sedan älskar man ju fortfarande att spela bandy och tävla, speciellt tillsammans med en grym grupp av spelare och ledare. Man är glad och tacksam över att få göra det en säsong till i moderklubben.