Frillesås fyller på spelartruppen med ytterligare kontraktsförlängningar.
Nu är Christian Fagerell signerat ett förnyat 1-årskontrakt.

Christian har numera blivit en av de som spelat i Frillesåslaget längst tid och gör i och med det förnyade kontraktet sin 15:e säsong i Frillesås. Under säsongen som nyss avslutades blev det inte lika många matcher som tidigare för Christian men de gånger som blev visade han att det fortfarande finns goda målvaktskvaliteter. I Christian har Frillesås en oerhört lojal spelare och fantastiskt trevlig kille som alltid bidrar till att göra laget så bra som möjligt, skriver klubben på sin hemsida.

– Tycker vi spelade riktigt bra bandy många matcher i år och tog många sköna poäng mot bra lag. Skoj också med alla de nya killarna som tog för sig mer och mer ju längre säsongen gick. Fantastiskt kul att vi även tog klivet till slutspel där vi sånär kunde tagit oss vidare ytterligare. Till nästkommande säsong hoppas jag att vi kan ta några kliv till och vara med och slåss om slutspelsplatserna ännu en gång, och gubben ska göra vad han kan för att bidra.

Spelarnytt
Spelarnytt – BandyWorld