Sandviken AIKs huvudtränare Andreas Bergwall lämnar efter en säsong. Ny arbetssituation innebär att tiden inte räcker till. 

Andreas Bergwall var huvudtränare tillsammans med Daniel Mossberg och Daniel ”Zeke” Eriksson vid sin sida. Nu väljer Bergwall att kliva av sitt uppdrag på grund av att livspusslet är svårt att få ihop.

– Jag har trivts jättebra med uppdraget och i föreningen men tillsammans landade vi i att det inte är hållbart att fortsätta i och med min arbetssituation och pendling. Det går helt enkelt inte att få ihop livspusslet. Jag tackar alla i och runt föreningen och önskar SAIK all lycka framåt, säger Bergwall via SAIK.coms hemsida.

Logo  – Truppnyheterna

Nytt kontrakt: Albin Arisniemi, 1 år (–20265)
Lämnar/slutar:
 Rasmus Forslund, Dennis Henriksen.

Vi sammanställer nyheterna kring de allsvenska och elitserielagens spelatrupper här:
Spelarnytt – BandyWorld