IFK Kungälv missade målet att nå elitserien. En viktig kvartett i Kungälv har lämnar. Drivande Patrik Sunnanäng lämnar, skytten Lukas Persson, Hampus Kärnman slutar och Lucas Widman lämnar för Åby Tjureda. Nu får Kungälv hem en ny “motor” när Axel Ekholm återvänder  till moderklubben.

Efter juniortiden i IFK Kungälv stannade Axel en säsong i moderklubben innan det blev flytt till Villa Lidköping. Efter första säsongen i elitserien med Villa blev det mindre speltid i elitserien och mer speltid i allsvenska Lidköpings AIK. Efter de två åren blev Vetlanda ny klubbadress och där har Axel varit i sex säsonger.

Logo  IFK Kungälv
Nytt kontrakt: Robin Karlsson 1 år (2025), Sondre Høydahl, 1 år (2025), Gustav Olsson, 1 år (2025) Gustav Ek, 2 år, (2025), Viktor Lindblom, målvakt 1 år (2025), Daniel Strömqvist, försvarare 2 år (2026)-
Kontrakt: Axel Ekholm, Robin Karlsson 1 år (2025), Sondre Høydahl, 1 år (2025), Gustav Ek, Erik Olsson, Noel Abrahamsson, André Larsson, målvakt.
Lämnar/slutar:
Lukas Persson, Lucas Widman, Åby Tjureda, Patrik Sunnanäng, Hampus Kärnman, avslutar karriären.
Nyförvärv: Axel Ekholm
Utgående kontrakt: Lukas Persson, anfallare (–2024), Lukas Norman, (–2024), Robin Karlsson (–2024), Sondre Høydahl (–2024). Hugo Andersson (–2024), Albin Carlström (–2024), Viktor Uhlin (–2024), Patrik Sunnanäng (–2024), David Jensen,  Albin Söderström Larsson,  Lucas Widman, Edvin Isaksson,  Daniel Strömqvist, Erik Olsson, Philip Larsson.