Christian Mickelsson återvänder till IFK Rättvik efter sin senaste sejour i Edsbyns IF.
Emil Juhlén som lånats ut från TB Västerås till Västerås SK är nu “skriven” hos Västerås SK.

Anfallaren Christian Mickelsson har återvänt till IFK Rättvik efter sin senaste sejour i Edsbyns IF. Han har tidigare spelat för Edsbyn IF och är nu 39 år gammal1. Under säsongen 2021-22 spelade han 20 matcher för IFK Rättvik och gjorde 33 mål. Innebar ett snitt på 1,5 per match. Mickelsson har visade sig vara en viktig spelare för IFK Rättvik senast, och hans återkomst till laget kan ha en stor inverkan på deras prestationer. Än så länge har inte Rättvik något poäng i årets elitserie. Senast det begav sig för Christian höjdes Rättviks poängskörd rejält.

Emil Juhlén, som tidigare var utlånad från TB Västerås till Västerås SK, är nu officiellt en del av Västerås SK. Han är en mittfältare och är 26 år gammal. Juhlén har tidigare spelat för AIK, TB Västerås och Västerås SK, och hans erfarenhet och skicklighet kan vara till stor nytta för Västerås SK.