Ikväll kommer vi att bevittna en spännande uppsättning av bandymatcher. Här är en snabb titt på vad vi kan förvänta oss:

Bollnäs GIF mot Frillesås BK – Bollnäs GIF, som för närvarande leder tabellen med 15 poäng, kommer att möta Frillesås BK, som ligger på 11:e plats med 5 poäng. Detta kommer att bli en intressant match att följa.

Broberg/Söderhamn IF mot Vetlanda BK – Broberg/Söderhamn IF, som ligger på 12:e plats med 5 poäng, kommer att ta sig an Vetlanda BK, som för närvarande ligger på 5:e plats med 9 poäng.

IFK Rättvik mot Gripen Trollhättan BK – IFK Rättvik, som ännu inte har några poäng på tabellen, kommer att möta Gripen Trollhättan BK, som ligger på 6:e plats med 9 poäng.

Sandvikens AIK mot Hammarby IF – Sandvikens AIK, som ligger på 4:e plats med 12 poäng, kommer att möta Hammarby IF, som ligger på 9:e plats med 6 poäng.

IK Sirius mot Edsbyns IF – IK Sirius, som ligger på 10:e plats med 6 poäng, kommer att ta sig an Edsbyns IF, som ligger på 7:e plats med 8 poäng.

Dessa matcher kommer säkerligen att ge oss några spännande stunder och potentiellt omkasta den nuvarande tabellen. Så håll ögonen öppna och njut av kvällens spel!