Det är nu bekräftat att matchen mellan Broberg/Söderhamn IF och Vetlanda BK har skjutits upp på grund av att Vetlandas buss fastnat i trafiken. Ny matchdag är i morgon onsdag kl 19:00.

Sirius meddelar att det blir match i Uppsala. Detta trots att det i lokala nyhetssändningar rapporteras det om att Uppsala kommun stänger ned alla idrottsplatser utomhus pga det snöoväder som dragit in över Uppsala. Dessa uppgifter stämmer inte då kvällens match på Studan mellan Sirius och Edsbyn planeras att spelas precis som tänkt.

Matchen Sandviken Hammarby skjuts upp en timme till 20:00.

Frillesås verkar kryssa rätt genom snöflingorna och verkar hinna fram i tid till Bollnäs.

Silkverkantat moln för Broberg

Det verkar som att den uppskjutna matchen mellan Broberg/Söderhamn IF och Vetlanda BK kan vara ett silverkantat moln för Broberg. Det ger dem ytterligare tid att få ordning på sin skadelista. För närvarande finns Robin Öhrlund, Tatu Ässämäki och Hampus Lindén på skadelistan. Dessutom klev Edvin Wigren och Jaakko Hyvönen av med känningar under matchen mot Bollnäs, och ett sent beslut kommer att tas om huruvida det blir spel eller inte.

Om dessa spelare också saknas, har Broberg breddat med comebackande Erik Jonsson och Alexander Sundström, lån från Skutskär,  som kommer att finnas tillgängliga om det behövs. Även Henrik Rehnvall kommer att finnas tillgänglig för att backa upp Max Bergström. Detta kan vara en möjlighet för laget att visa sin djup och förmåga att anpassa sig till utmanande situationer. Vi ser fram emot att se hur detta utvecklas.