– Idag och även den förra matchen har killarna vänt på det att vi är starka på Sjöaremossen och det är jäkligt viktigt för att de kommer fler fighter här. Jättestolt och man firar när det blir så att vi vinner en poäng och de förlorar en poäng. Men det är skönt, jätteskönt, sa Frillesåstränaren Jesper Larsson efter matchen. Nu fick man med sig en viktig poäng mot tabelltrean Bollnäs i den hårda och jämna striden för att undvika kvalet och nå ett slutspel.
– Vi behövde ta en skalp mot ett topplag.
Nu tog man den och kan vara på väg att nå sitt första slutspel i klubbens historia.
Just nu ligger man på en slutspelsplats som tionde lag. Sex omgångar återstår i grundserien. 

– Jag tycker vi gjorde en väldigt bra match hela vägen in. Det var en jämn match. Vi hade tio hörnor och de nio. De hade 3-1 men det kändes ändå som det var en väldigt väldigt jämn match. Efter timeouten (vid ställningen 1-3) så sa vi att vi skulle försöka lyfta in lite bollar men också satsa. Tycker vi duttade lite mycket.

– Oerhört skönt att det kan studsa våran väg. Det är klart att straff i 89:e matchminuten och att vi sedan lyckas göra ett mål till, ska inte säga att det är tur, men det är inte mycket tid att spela på så det är givetvis väldigt skönt att vinna. Sett till matchbilden så tycker jag ändå det är rätt så jämnt och att vi ger dom en riktigt bra match.

– Det blir lite sämre is sista 15-20 minuterna men det går ändå spela. Det var en schysst och bra fight.
Det är jätte roligt och framförallt att vi spela upp oss och spela på den här nivån. Vi har ändå pratat om att vi behöver ta någon skalp mot topplagen för att vi ska undvika kval och ha chans att ta oss till slutspel.

– Så idag och även den förra matchen har killarna vänt på det att vi är starka på Sjöarmossen och det är jäkligt viktigt för att de kommer fler fighter här. Jättestolt och man firar när det blir så att vi vinner en poäng och de förlorar en poäng och surar. Men det är skönt, jätteskönt.

“Vi har höjt oss – orutin en utmaning med att hålla jämnheten”

– Tycker att vi har höjt oss hela året som Edsbyn och Vetlanda och Vänersborg var bra. Det har varit vissa perioder som inte varit så bra. Bollnäs borta och Villa hemma var vi inte riktigt med alls liksom. Gripen borta var ingen katastrof men det var ingen bra match av oss. Offensivt var vi där men defensivt var vi inte där. När vi är bra så är vi bra. Sen gäller det här med orutin att vi lyckas hålla den jämnheten men det får vi försöka att vara med på.

“De är glada och såg att vi kämpar, krigar och krigar till oss en poäng och spelar en bra bandy”

– Tror nog alla som var här i dag de är glada och såg att vi kämpar, krigar och krigar till oss en poäng, men också att vi spelar en bra bandy. Vissa anfall i dag är också väldigt bra. Jätte häftigt. Sedan är vi ett bättre lag på bra is. Förr var Frillesås bra på sämre is. Men det är ingen fördel för oss, vi vill spela på bra is och då utmanar vi många lag.

– Det är jätteroligt att få vara med att bygga och plocka in nya spelare som kommer in och bidrar. Och alla de här yngre, halva laget har gjort två år och nån har gjort första året sedan har vi rutinerade. Det är en bra mix. Det är jättekul.