Bollnäs GIF höll undan och vann med 1-0 när den tredje matchen avslutades mot Edsbyn på söndagskvällen.
Matchens målskytt Erik Pettersson. De sista 7 minuterna spelades inför tomma läktare i Edsbyns hemmaarena då SBB-Arena var stängd.
När matchen bröts efter att läktare räcke gav vika så fanns 3 500 i arenan. 14 skadades utan allvarliga skador.

Nu väntar fjärde matchen i Edsbyns hemmaarena i kväll (måndag). Bollnäs har möjlighet att stänga matchen då man är i ledning med 2-1 i matcher. Segraren denna kvartsfinalserien har Västerås SK som semifinalmotståndare.

Semifinalserien startar på lördag. I den andra semifinalserien är Villa Lidköping BK klara och i kväll kan det bli klart vilket lag som blir det andra laget där. Vetlanda BK tar emot IK Sirius och där leder Sirius matchserien med 1-2 och kan bli klara i kväll. Annars väntar en femte avgörande match på Studenternas IP på onsdagen den 28 mars.

Bollnäs GIF – Edsbyns IF 1-0 (0-0)
Målskytt, Bollnäs: Erik Pettersson.
Utvisningar, GIF: 10
Straffar: 0-0
Hörnor: 9-12 Hörnmål: 0-0
Publik: 3 500