7 Joel Broberg Villa Lidköping BK7 Joel Broberg Villa Lidköping BK

Det spekulerades i Joel Broberg var på väg att lämna Villa Lidköping för flytt österut mot Stockholms- och Uppsala regionen. Anledningen var att komma närmare flickvän Alwa Liw i Uppsala och brorsan Melker i Stockholm spelandes för Hammarby.
Samtidigt fanns uppgifter i början av slutspelet att det bara var en tidsfråga innan Joel och Villa skulle presentera att en förlängning var klar. Mitt i Guldfirandet i Lidköpings Stadsträdgård så presenterade Villa att man skrivet på ett nytt kontrakt för två nya år med moderklubben.

Förstås en oerhört viktig spelare i Villatruppen de kommande åren.

– Totalt sett tycker jag att Villa ligger längst fram, både bandymässigt och runt omkring. Jag har ett sjukt stort Villahjärta och trivs med laget och stan. Ja, med allt, säger Joel Broberg i en kommentar till Nya Lidköpings Tidningen.