Jesper Larsson lämnar tränarsysslan i Frillesås BK och ny huvudtränare blir Mattias Johansson ny huvudtränare i Frillesås som avslutar sin karriär som spelare.
– Att vara tränare är något jag tänkt att jag ska bli i framtiden igen, men när frågan blev skarp så ställdes så kände jag att det är något jag gärna vill göra och  får ta chansen när dyker upp. För att man vet faktiskt aldrig vad som händer i framtiden. Så det känns kul. 

Det är mycket som ska stämma. Samtidigt finns det mycket på plats, tycker jag. Föreningen har kommit väldigt långt  i sitt arbete. Delvis har förutsättningarna blivit bättre och bättre att bedriva träning. Rimliga träningstider, bra träningsförhållanden,  spännande spelartrupp, bra grund att stå på. Mycket positivt go i föreningen efter den senaste säsongen.

– Det är den svåraste biten som tränare för egen del att jag har väldigt många idéer. Jag har jobbat med Jesper de senaste tre säsongerna och tycker att vi har byggt ihop en struktur i vårat spel. Framförallt defensivt har vi tagit väldigt stora kliv som gett oss en stabilitet som krävs.