Marcus Lindholm har skrivit ett nytt kontrakt med Frillesås BK. 

Mittfältaren Marcus Lindholm 25 år förlänger sitt kontrakt ytterligare ett år, vilket blir hans tredje säsong i Frillesås. Marcus kom närmast från Ljusdal.

“Med sitt uppoffrande spel men även härliga teknik har han satt prägel på laget och under sin tid i laget visat vilken potential han har”, skriver Frillesås och betonar hur viktigt Marcus är för dagens Frillesås. 

Under senaste säsongen svarade Marcus för sex mål och nio assist i grundserie och slutspelets åttondelsfinal.

Marcus egna kommentar nedan:

“Det var en väldigt rolig och utvecklande säsong den som gick och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och ta steg ihop med resten av laget. Att vi  tog oss till slutspel var ett talande exempel på hur väl även laget tagit steg i utvecklingen”