Tero Limatainen som var en av Frillesås viktigaste poänggörare lämnarklubben.
Uppgifter på social medier och tidningar har Hammarby som ny klubbadress för Tero.

Freillsås skriver:
Tero anslöt från finska Veiterä inför 2022/23 som en riktig “doldis”, i alla fall ur svenska synvinkel, men har under sina två säsonger visat att han var ett riktigt guldfynd för Frillesås. Under föregående säsong var han en av lagets absoluta förgrundsfigurer och visade klass match efter match.

Därför är det kanske inte så konstigt att det kom lockande anbud från några av våra Elitseriekollegor.

Tero kommentar på klubbens hemsida:

– När jag kom till Frillesås var det tydlig mål för mig och föreningen att ta oss till slutspel. Det målet klarade vi i min andra år och nu är det bra läge att ta nästa steg i karriären. Jag har haft två fantastiska år i Frillesås och jag har trivts oerhört bra i laget och med alla runt om. Tack till alla som jobbar för föreningen. Det är häftigt att så pass liten klubb från litet ställe. Med inte de bästa förutsättningar heller men ända kan vara i högsta nivå. Det visar att när alla jobbar tillsammans på plan och utanför så allt är möjligt.