Katrineholm Bandy meddelar att de två senaste säsongernas skyttekung i finska Bandyligan Jasu Koljonen är klar för klubben.

Arbetet med att forma Katrineholm Bandys allsvenska trupp till säsongen 24/25 är i full gång och nu står det klart vem som blir lagets första nyförvärv till nästa säsong. Detta då föreningen nu gjort klart med den 25-årige finske anfallaren Jasu Koljonen från JPS Jyväskylä. En spelare som under de två senaste säsongerna totalt gjort 54 mål på 32 matcher i Bandyliigas grundserie och båda åren stått som segrare i den totala skytteligan.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Jasu till Katrineholm. Han är väldigt rejäl och fysisk forward som visat sin stora styrka i straffområdet mer och mer under åren i JPS. En etablerad målskytt med skinn på näsan, erfarenhet och en härlig personlighet vid sidan av isen, säger Micael Eriksson, klubbchef i Katrineholm Bandy ie ett pressmeddelande.