Vetlanda Bandyklubb meddelar att Johan Löfstedt återvänder till moderklubben efter sex säsonger i Villa Lidköping.

Under sina sex år i Villa har Löfstedt spelat SM-final varje säsong och vunnit tre SM-guld, det tredje så sent som denna säsong efter finalsegern mot Västerås. Sedan tidigare har Johan även ett SM-guld från sin sejour i Sandviken 2012 samt VM-guld 2012 och 2017.
– Vi är väldigt glada att kunna presentera en av Elitseriens bästa spelare tillbaka i VBK. Johan är på en nivå där han med sin fart och genombrottsstyrka är unik i Sverige och vi ser det som ett fantastiskt tillskott till vårt lag med en så erfaren och fortsatt motiverad spelare, säger Andreas Söderman i VBK:s sportgrupp i ett pressmeddelande.

Johan Löfstedt själv säger så här om beslutet att flytta hem till Vetlanda och att fortsätta karriären i VBK.
– Det känns fantastiskt bra och jag känner tacksamhet över att få komma hem igen, så jag är väldigt glad just nu. Jag har känt de senaste åren att Vetlanda är hemma och i familjen har vi kommit fram till gemensamt att det är detta vi vill göra. Samtidigt har jag inte tagit för givet att VBK vill ha mig tillbaka utan är väldigt glad över att få chansen, säger Löfstedt.