En match i Elitserien i kväll. Då är det Frillesås som äntligen har sin hemmapremiär på Sjöaremossen för säsongen. Väderutsikterna ser strålande ut. Nollgradigt, ingen nederbörd och svag vind från skogen (nordost).

Frillesås möter Gripen Trollhättan. Båda lagen har börjat elitserien positivt,
men båda föll i helgen. Gripen Trollhättan förlorade för första gången den här elitseriesäsongen mot Sandvikens AIK. En jämn match som slutade 4-3.

Fredrik Johansson och Linus Jönsson målgörare när Frillesås förlorade Frillesås förlorade mötet med Västerås borta med 2–7 efter en jämn första halvlek där ställningen var 1-1. Frillesås har en spelat en hemmamatch denna säsongen. Då spelades matchen inomhus i Ruddalen och där vann Villa Lidköping övertygande.

Vilket av lagen kliver tillbaka på vinnarspåret i kväll? Eller blir det oavgjort. Intressant och spännande match att vänta.