William Arvidsson återvänder till Villa Lidköping efter en sejour i AIK och Gripen Trollhättan. William lämnade Villa efter finalförlusten mot Edsbyns IF.
Nu skriver William och Villa ett treårsavtal: – Alltid haft tanken att jag vill tillbaka, säger William via klubbens hemsida.

– Jag har levt med Villa i hela mitt liv och redan när jag följde med pappa till hans träningar som liten så drömde jag om att en dag få representera Villas A-lag. Det har jag haft förmånen att få göra och även fått vinna SM-guld. Nu är det dags att anta en ny utmaning i min bandykarriär och det ska bli spännande för min utveckling, så var Williams slutord när han lämnade moderklubben efter fyra säsonger i eliten.

– Det var egentligen inte jättemycket att tänka på när kontakten togs och möjligheten att komma hem öppnades, säger William som nu ska få spela inför Villapubliken igen.

– Jag tycker att jag lyckades ta ytterligare steg. Känslan var att jag var lite valpig i Villa men sedan så lyckades jag bygga på mig rutin, fick mycket speltid och framför allt spela med många otroligt bra bandyspelare som man kunde snappa och tips och trix från.