44 Gabriel Hultgren Frillesås

Försvaren Gabriel Hultgren har förlängt med Frillesås BK.

Gabriel Hultgren, 22 år, anslöt från moderklubben ÅbyTjureda IF inför föregående säsong och har funnit sig väl tillrätta, både i laget och i Varberg där han bor tillsammans med sin sambo, skriver Frillesås på sin hemsida.

-Otroligt roligt att vara kvar ett år till både jag och tjejen trivs bra i Varberg och jag trivs superbra i laget och med allt runt omkring. Hade ett bra samtal med “Matte” efter det blev klart att han skulle ta över som tränare där lite orosmoln skingrades. Var lite osäker innan dess men nu känns det jättebra och då sambon har ytterligare ett år kvar på sin utbildning så föll alla bitarna på plats, kommenterar Gabriel förlängningen.

Förutom moderklubben Åby Tjureda IF och Frillesås BK har Gabriel även spelat för Nässjö IF.
Gabriel Hultgren spelade samtliga matcher i elitserien och slutspelet och noterades för 90 utvisningsminuter.

Logo Frillesås BK
Nyförvärv:  Erik Quiros, Gripen Trollhättan, 1 år (2025), Rasmus Fridolfsson, anfallare, TB Västerås , 2 år (2026) ^.Uppgift: Nico Nevalainen, har tagit en timeout, i väntan på tillökning i familjen har Nico flyttat hem. Inte uteslutet att det blir fortsättning i Frillesås, enligt Bandypuls. “– Absolut inte. Vi har en jättebra dialog.”Målvakten Johannes Gustafsson är på Bolitcs radar, enligt VF.
Nya kontrakt:
Gabriel Hultgren (2025), Marcus Lindholm, (2025), Christian Fagerell, målvakt, Fredrik Johansson, Niklas Valtanen ^.
Lämnar: August Klang, Gripen Trollhättan, Mattias Johansson, mittfältare/halv blir ny tränare.
Kontrakt:
 Christian Fagerell, 2025), Fredrik Johansson (2025), Niklas Valtanen (2025), Linus Jönsson (2025), Johan Karlsson (2025),  Anton Norrman (2025), Gustaf Rohm (2025).
Tränare: Mattias Johansson, ny huvudtränare. Jesper Larsson, utnyttjar inte optionsåret.